Arbetsplatsbesök, kommunen frånvarande

Det är byggherrens ansvar att boka in ett sk arbetsplatsbesök med KA samt bygglovsenheten på kommunen under pågående byggprocess. Detta bokades i god tid enligt sammanställningen från det tekniska samrådet med kommunen innan byggstart. 

Idag var det arbetsplatsbesök kl 11.00. Jag och min KA träffades 15 min innan utsatt tid och för att diskutera samt kontrollera kritiska/viktiga montage detaljer. Tex förankring av takstolar, tätning av modulskarvar m.m. Det såg bra ut förutom att en gummilist verkar saknas i skarven mellan golvbjälklaget på bottenvåningen samt krypgrunden. KA ska kontrollera detta med den byggansvarig från SMV.

Kommunen dök aldrig upp och jag gjorde försök att ringa men kom endast till växeln som skulle återkomma. Varken samtal eller ansvarig från kommunen kom vilket gjorde att vi avbröt efter 45min efter utsatt tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *